Idræt i dagtimerne
22
23
23
22
22
21
22
22
Idræt for alle

Arrangementer - Idræt for alle

Sommerfest

Mandag d. 4. juni

Kom med til en hyggelig dag på plænen ved Biblioteket, hvor vi forhåbentlig får højt solskin. Vi skal have det sjovt og hyggeligt, så medbring noget tøj du kan bevæge dig i og en trøje til at tage på bagefter.

Medbring: Bestik, drikkevarer til maden og kaffe.
Sted: Plænen ved Biblioteket, Willy Sørensens Plads 1
Tid: kl. 9.00 – ca. 14.30. Opvarmningen er slået sammen med morgengymnastikken
Pris: 115 kr. for medlemmer (135 kr. for gæster) inkl. mad
Tilmelding: På kontoret senest d. 28. maj kl. 13.

Stafet for livet - kom og fejr livet og kæmp imod kræften

Lørdag/søndag d. 18-19. august

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper. SFL er et stort fantastisk arrangement, en folkefestlig dag fyldt med musik, underholdning, motion og fokus på kampen mod kræft. Kræften hærger døgnet rundt, derfor skal vi sammen kæmpe i et døgn. I et døgn skal holdene hele tiden have en ”stafet” i gang på Vejle Stadion. Afhængig af antal deltagere giver det 1-2 timers gang/løb til hver fordelt over døgnet. Arrangementet afholdes nu i 77 byer i Danmark og kommer i år for 4. gang til Vejle. Og naturligvis skal Idræt i dagtimerne repræsenteres med et hold her igen i år. Se mere på www.stafetforlivet.dk.

Sted: Vejle Stadion
Tid: kl. 11.00 lørdag – 11.00 søndag
Pris: 100 kr. (50 kr. for børn under 18 år) Hold t-shirt både til børn og voksne kan købes for 75 kr., og størrelse skal oplyses ved tilmelding.
Tilmelding: På kontoret senest d. 22. juni. Minimum 24 deltagere. Gæster, børn og børnebørn er også velkommen. Få detaljeret folder på kontoret eller hent den her. 

OBS! Infomøde torsdag d. 7. juni kl. 13 i lokalet ved siden af kontoret i Sundhedshus Vejle. Her kan man høre lidt mere, inden man endeligt tilmelder sig – tilmelding til infomødet er ikke nødvendig!