Idræt i dagtimerne
22
22
23
23
22
21
22
22
Idræt for alle Idræt for psykisk sårbare

Info. vedr. kontingentbetaling i ”corona-perioden” (d 10/6)

Idræt i dagtimerne lukkede ned d 12 marts. Det har været en svær periode for både vores frivillige instruktører og de ansatte, men især for vores mange medlemmer, som ud over motionen kommer i IID, fordi fællesskabet og samværet med de andre er vigtigt.

Vi har i perioden forsøgt os med ”motionsvideoer” som er lagt ud på FB, hjemmeside og nyhedsmail. Der er blevet lavet live morgengymnastik og live ”Pilates for mænd”. Vi har været i telefonisk kontakt med deltagerne på hold for sårbare borgere. Alternative tilbud der dog på ingen måde kan måle sig med den ægte vare.
Perioden har også betydet manglende kontingentindbetalinger. Indtægter som bl.a. skulle være med til at dække vedligeholdelse af Fitnessmaskiner, rekvisitter til de forskellige hold/tilbud, kurser til de frivillige/ansatte samt administrationsudgifter.

Regeringen har tilbudt forskellige ”hjælpepakker”, men da IID får kommunalt tilskud, kan vi desværre ikke gøre brug af dem.

Desuden har de fastansatte valgt at  gå 10 % ned  i løn i 3 mdr

Vi er helt opmærksomme på, at mange medlemmer har købt kontingent, der går helt eller delvis ind i ”corona-perioden”. Vi vil gerne appellere til opbakning fra disse medlemmer, da det ellers bliver svært at komme igennem krisen uden store skrammer.

Vi tilbyder derfor følgende valgmuligheder :

  1.    Jeg foretager mig intet og håber, at IID kommer helskinnet igennem perioden.
  2.    Jeg ønsker at modtage et gavekort på et medlemskab til en ven (som ikke har været medlem af IID de sidste 12 mdr.) svarende til den tid, som jeg har mistet

Hvis du ønsker at benytte tilbuddet om gavekort, så kontakt kontoret.