Idræt i dagtimerne
22
22
23
23
22
21
22
22
Idræt for alle Idræt for psykisk sårbare

Har du set vores aktiviteter for udvalgte målgrupper?

Bordtennis for Parkinsonramte
Har du Parkinson? Så tilbyder Idræt i dagtimerne bordtennis for parkinsonramte hver onsdag kl. 09.00-12.00 i DGI-huset, hal 2A. Holdet har for nylig fået to nye instruktører Bjarne og Steen som tager godt imod dig og instruerer på holdet. Det er ingen forudsætning at du har spillet bordtennis før, her kan alle deltage. Foruden vores store fokus på socialt samvær, glæde og bordtennisspil, så træner vi også din balance, din bevægelighed, og din kondition. Med træningen er der altså mulighed for at modvirke/forhale symptomerne på Parkinson. Alt du skal gøre er at møde op, så stiller vi bolde og bat til rådighed. Du kan se mere om holdet på vores video her.

Neuroholdet
Har du neurologiske udfordringer? Så kom og vær med på Neuroholdet. De frivillige står uge efter uge klar med holdtræning der styrker balance, koordination og hukommelse. På holdet sikrer vi dig, at du bliver en del af det sociale fællesskab samtidig med at du får udfordret din krop og hjerne gennem fysisk aktivitet. Træningen foregår hver torsdag kl. 09.30-11.30 i DGI-huset, hvor der den første halve time er mulighed for at komme i træningscenteret i hal 1 på balkonen, hvorefter holdtræningen foregår i hal 2B. Du kan se mere om holdet her.

Livsstilsholdet
Er du i gang med en livstilsændring eller ønsker du at vedligeholde din nye livsstil? Så kom og bliv en del af vores nye livsstilshold. Holdet træner hver tirsdag kl. 09.45-11.15 i DGI-huset, hal 3. Alle uanset niveau kan deltage på holdet. Vi tilpasser træningen så alle har mulighed for at deltage på deres præmisser og vi sætter fokus på sjov motion som er let tilgængelig for alle. Du bliver præsenteret for et væld af lege og sjove aktiviteter, der styrker din fysiske og mentale velvære. Derudover fokuserer vi på at tilbyde aktivitet i et hyggeligt socialt samvær med andre ligesindede der selv er i gang med en livstilsændring. Du kan læse mere om holdet her.

Træning for KOL-borgere
Har du KOL eller andre vejrtrækningsproblemer? Så kom med og bliv en del af fællesskabet på vores hold for KOL-borgere. Vi træner hver tirsdag kl. 10.45-11.45 i DGI-huset, hal 1. Vores instruktører Susanne og Paul sørger for god træning, hvor der er fokus på vejrtrækningsøvelser og altid mulighed for at puste ud undervejs, hvis du har brug for det. Så mød endelig op på holdet og se om træningen kan have værdi for dig. Du kan se mere om holdet her.