Idræt i dagtimerne
22
22
23
23
22
21
22
22

IFA (idræt for alle)

IFA (idræt for alle) er et åbent tilbud, som henvender sig til alle, der har fri i dagtimerne (bl.a. skifteholdsmedarbejdere, deltidsansatte, pensionister, efterlønsmodtagere, ledige - ja alle som af en eller anden grund har fri i dagtimerne).

IFA tilbyder stort set alle former for idræt (se aktivitetsplanen)

IFA er stedet hvor hyggeligt samvær og motion forenes, og hvor unge og ældre mødes.

IFA tilbyder også Lokalidræt 6 steder i Vejle by. Et tilbud som er målrettet dem på 60 år og opefter. Tilbuddene ligger i lokalområdet og indeholder motion på mange forskellige niveauer (bl.a. stolemotion). Lokaldræt tilbydes til en reduceret pris på kr. 575 pr. sted (Vestbyen, Petersminde, Søndermarkshallen, Grejsdalshallen, Gulkrog og Nørremarkshallen).

IFA er et tilbud under Idræt i dagtimerne, som er en selvejende institution. Idræt i dagtimerne består af 3 tilbud: IFA (idræt for alle), IFS (Idræt for psykisk sårbare) og Idræt i storkommunen.  

 

Pris
Månedskort (flere aktiviteter)                   190 kr.

1/2-årskort (flere aktiviteter)                    770 kr.  

Årskort (en aktivitet)                               1100 kr. 

Årskort (flere aktiviteter)                         1325 kr.

Lokalidræt årskort (pr. sted)                      605 kr.
(Vestbyen, Petersminde, Søndermarkshallen, Grejsdalshallen og Nørremarkshallen)

Bemærk: Alle kort gælder fra den dag det er købt. Husk at medbringe dit medlemskort.

Print folder her 

 

Det vigtigste
Idræt er andet end konkurrence - idræt er også samvær med andre mennesker. IFA (idræt for alle) lægger derfor stor vægt på samværet, idet alle aktiviteter er på motionsbasis. Det er derfor ingen forudsætning, at du tidligere har dyrket motion (hovedparten af deltagerne dyrker ikke motion, når de melder sig ind). Der vil ved alle aktiviteter være en hjælper/instruktør til stede, som kan hjælpe med råd og vejledning. Du skal kun medbringe skiftesko og egnet tøj - alle rekvisitter stilles gratis til rådighed. Så det er bare med at komme i gang.

Nyhedsbrev
IFA tilbyder også udflugter, foredrag og indsigt i andre sportsgrene. Som medlem får du nyhedsbrevet med oversigt over alle disse tilbud. Du kan få det på mail ved at tilmelde dig her på hjemmesiden. Du kan også få det udleveret på kontoret i Sundhedshuset.

Sundhedscenteret
IFA samarbejder tæt sammen med Sundhedscenteret i Vejle. Det betyder bl.a., at borgere der har deltaget i et forløb i sundhedscenteret, efterfølgende kan få en måneds gratis medlemsskab af IFA.

Tilmelding
Sker i Sundhedshuset Vejle på Idræt i dagtimernes kontor. Bemærk: Vi har egen indgang til kontoret ved indgang F.